Híreink:

Tekintse meg Webáruházunkat!
Ugrás a webáruházhoz!
........................................................
400 féle papírporzsák, a megye legnagyobb választéka!
........................................................
Keverőszár, habverőszár javítás, forrasztás!
........................................................
Gégecső javítás, felújítás!
........................................................
Egyedi fűtőbetét, csőfűtőtest gyártása, méretre készítése!
........................................................
Automata mosógépek tisztítása, vízkőtelenítése házilag, egyszerűen.

Alkatrészbolt

 

Meghibásodott a háztartási gépe? Nálunk minden alkatrészt, tartozékot megtalál egy helyen.Üzletünk Borsod-Abaúj-Zemplén megye legátfogóbb háztartási gép alkatrészkínálatával rendelkezik, a kisgépektől (mikrohullámú sütő, varrógép, kenyérsütő, centrifuga, takarítógép, vasaló, kávéfőző, teafőző, porszívó, hajszárító, hajsimító, robotgép, mixer, turmix gép…stb.), a nagy gépekig (mosógép, centrifuga, hűtőgép, fagyasztószekrény, fagyasztóláda, mosogatógép, szárítógép, villanysütő, villanytűzhely, hőtárolós kályha). Márkától és típustól függetlenül igyekszünk a lehető leghatékonyabban kiszolgálni ügyfeleinket.

CANDY HOOVER BEKO WHIRLPOOL IGNIS INDESIT ZANUSSI GORENJE AEG BOSCH SIEMENS PHILIPS ZEROWATT ARISTON MERLONI ELEKTROLUX HAJDÚ ZELMER ETA SOLAC ROYAL LUX DAEWOO PANASONIC MOULINEX DELONGHI KARHER BRAUN SAECO

Nálunk található a megye legnagyobb papír- és textil porzsák kínálata.
Ezen felül egyéb villamossági kiegészítőket, alkatrészeket (kondenzátort, biztosítékot, sarut, szénkefét) és más univerzális szerelvényt (csapágyat, szimeringet, tömítő anyagot) is tartunk.Kiemelt tételt képvisel az egyedi cső fűtőbetét kínálatunk. Bármilyen cső fűtőbetétre van szüksége, hozza be a mintát, és ha lehetséges, 1-2nap alatt méretre hajlítjuk. Amennyiben raktárkészleten nem tartunk a keresett alkatrészből, úgy a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk Önnek beszerezni azt.

Ha bármilyen alkatrész beszerzésében segítségre van szüksége, kollegáink készséggel állnak rendelkezésére:

A megfelelő porzsák kiválasztása

Amikor porszívót szeretnénk vásárolni, általában felmerül mindenkiben a kérdés, hogy milyen típust érdemes választani. A legnagyobb kérdés, hogy porzsákos vagy anélküli gépet válasszunk.

A porzsákos előnye, hogy sokkal csendesebben dolgozik, erősebb a szívóteljesítménye és a karbantartása is egyszerű, hiszen csak ki kell cserélni a zsákot. A jól bevált textil zsákok még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, egyetlen negatív tulajdonságuk, hogy az apró porszemcséket képtelenek megszűrni, így csökken az élettartamuk.

A porzsák nélküli porszívót sokkal egyszerűbbnek gondolják a laikusok, megfeledkezve arról, hogy abban is található egy szűrő, amit karban kell tartani. Léteznek a környezetre sokkal egészségesebb porzsákok is, melyek több réteggel rendelkeznek, ezáltal sokkal erősebb a teljesítményük.

Bármelyiket is választjuk, fontos, hogy számba vegyük az összes elvárásunkat. Ha bizonytalanok vagyunk, milyen porszívót és porzsákot érdemes választanunk, érdemes szakemberhez fordulni.

Cégünk szakemberei segítenek Önnek a választásban, porzsák szaküzletünk széles kínálattal várja Önt!

porzsák szaküzlet