Ma 2015. április 26. Vasárnap, Ervin napja van, holnap Zita napja lesz.
Euro: 300.9      Dollár: 276.4      Zlotyi: 74.9
Jelenleg ZÁRVA vagyunk
Gömöri Alkatrész & Szerviz logója
A megye legnagyobb

alkatrészkínálata

Üdvözöljük a Gömöri Alkatrész és Szerviz weboldalán!

Szervizünk 1998 nyarán, szinte a semmiből, egy 12m2-es műhelyből indult egyszemélyes vállalkozásként, kizárólag a lakossági szolgáltatásból tartva fenn önmagát. Az évek folyamán szorgalmas és kitartó munkával, apró lépésekel haladva 2002-re sikerült egy nagyobb és könnyebben megközelíthető helyre költözni, ahol lehetőség nyilt egy új tevékenység, az alkatrész kereskedelem fokozatos beindítására.

Azóta folyamatosan fejlesztve, bővítve a készletet értük el, hogy megyei szinten a legsokoldalúbb alkatrész parkkal állhatunk ügyfeleink, vevőink rendelkezésére.

HÍREK

Megújult kinézet, megszokott minőség!

2015. április 03., péntek, 11:40


Megújult kinézet, megszokott minőség!

A mai napon egy ráncfelvarráson esett át honlapunk, annak érdekében hogy még színvonalasabban tudjuk ügyfeleinknek bemutatni cégünket! Az oldalunk kinézete bár megváltozott, de a tőlünk jól megszokott magas színvonalból nem adtunk lejjebb!

 

WEBÁRUHÁZAINK

Az Internet és online kereskedelem rohamos fejlődését mi sem hagyhattuk figyelmen kívül, igy először csak egy majd nem sokkal később még két webáruházat is beüzemeltünk, annak érdekében hogy szolgáltatásainkat a jelen kor igényeinek megfelelően kimagasló minőségben nyújthassuk továbbra is.

Kérem tekintse meg webáruházainkat!


IDŐJÁRÁS
RÓLUNK MONDTÁK

"A kiszolgálás kedves és körültekintő volt, ha újra
elromlana valamim biztosan ide hoznám!"

Tóth Imréné Erzsébet
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság - 2015 © Minden jog fenntartva! - Az oldal betöltődött 0.1561 mp alatt.