Facebook
Pinterest
Ma 2018. július 19. Csütörtök, Emília napja van, holnap Illés napja lesz.
Euro: 323.89      Dollár: 278.69      Zlotyi: 75.25
Jelenleg NYITVA vagyunk (H-P: 8-17; Szo: 9-12)

Nagy gépek javítása

Nagygép Hibabejelentés:


+36-30/998-7774

Meghibásodott a háztartási gépe? Nálunk minden alkatrészt, tartozékot megtalál egy helyen.


Nagy gépek javítása

Márkától és típustól függetlenül igyekszünk a lehető leghatékonyabban kiszolgálni ügyfeleinket.

CANDY HOOVER BEKO WHIRLPOOL IGNIS INDESIT ZANUSSI GORENJE AEG BOSCH SIEMENS PHILIPS ZEROWATT ARISTON MERLONI ELEKTROLUX HAJDÚ ZELMER ETA SOLAC ROYAL LUX DAEWOO PANASONIC MOULINEX DELONGHI KARHER BRAUN SAECO

A nagy háztartási gépeket (hűtők, mosógépek, mosogatógépek, fagyasztók, szárítógépek, villany- és gáztűzhelyek…stb.) lehetőség szerint behozhatják, de többnyire a helyszíni javítás a praktikusabb (ebben az esetben kiszállási díjat számolunk fel). Amennyiben úgy dönt, hogy háztartási gépét Ön szállítja be hozzánk, kérjük vegye fel feltétlen a kapcsolatot a fenti elérhetőségen kollégánkkal egyeztetés céljából!

Ha kérdése merülne fel készülékének javítását illetően, akkor kollegáink készséggel állnak rendelkezésére!


Ne dobja ki, megjavítjuk!

Manapság a mindennapok kényelmét egyre több elektronikus berendezés segíti. Akár egy helyben ülve is levezényelhetjük a lakás kitakarítását, hiszen a porszívók, felmosógépek új generációja távirányító útján is vezérelhető. Ezért nem csoda, ha az egyre nagyobb kényelem és komfort közepette valóságos katasztrófaként éljük meg, ha meghibásodik szeretett kávéfőzőnk, nélkülözhetetlen mosógépünk vagy vadonatúj porszívónk.

Ilyenkor ne essen pánikba, mert létezik gyors és hatékony megoldás! Forduljon hozzánk bizalommal, és ahelyett, hogy kidobná meghibásodott háztartási eszközeit, bízza ránk azok javítását! Szervizünkben udvarias kiszolgálás várja, szakképzett alkalmazottaink rövid időn belül átnézik a meghibásodott háztartási gépet, megtalálják és kijavítják a hibát.

Ne vásároljon új, drága háztartási gépet, amikor a régi, megszokott modellt is használhatja tovább egy kis javítást követően. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken vagy látogasson el személyesen üzletünkbe!

háztartási gép szervizRÓLUNK MONDTÁK

"Tegnap leadott rendelésem a mai napon megérkezett. Engedjék meg, hogy még egyszer megköszönjem azt a segítő, előzékeny, villámgyors és rendkívül korrekt hozzáállásukat, amiben részesítettek."

Juhász Józsa - Bonyhád
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság - 2015-2018 © Minden jog fenntartva! - Az oldal betöltődött 0.0073 mp alatt.