Ma 2022. május 18. Szerda, Erik, Alexandra napja van, holnap Ivó, Milán napja lesz.
Euro: 384.69      Dollár: 368.72      Zlotyi: 82.30
Jelenleg ZÁRVA (H-P: 8:30-17; Szo-V: ZÁRVA)

Alkatrész

Meghibásodott a háztartási gépe? Nálunk minden alkatrészt, tartozékot megtalál egy helyen.


porszívó alkatrész

Üzletünk Borsod-Abaúj-Zemplén megye legátfogóbb háztartási gép alkatrészkínálatával rendelkezik, a kisgépektől (mikrohullámú sütő, varrógép, kenyérsütő, centrifuga, takarítógép, vasaló, kávéfőző, teafőző, porszívó, hajszárító, hajsimító, robotgép, mixer, turmix gép…stb.), a nagy gépekig (mosógép, centrifuga, hűtőgép, fagyasztószekrény, fagyasztóláda, mosogatógép, szárítógép, villanysütő, villanytűzhely, hőtárolós kályha). Márkától és típustól függetlenül igyekszünk a lehető leghatékonyabban kiszolgálni ügyfeleinket.

CANDY HOOVER BEKO WHIRLPOOL IGNIS INDESIT ZANUSSI GORENJE AEG BOSCH SIEMENS PHILIPS ZEROWATT ARISTON MERLONI ELEKTROLUX HAJDÚ ZELMER ETA SOLAC ROYAL LUX DAEWOO PANASONIC MOULINEX DELONGHI KARHER BRAUN SAECO

Nálunk található a megye legnagyobb papír- és textil porzsák kínálata.

Ezen felül egyéb villamossági kiegészítőket, alkatrészeket (kondenzátort, biztosítékot, sarut, szénkefét) és más univerzális szerelvényt (csapágyat, szimeringet, tömítő anyagot) is tartunk.


villamossági kiegészítők

Kiemelt tételt képvisel az egyedi cső fűtőbetét kínálatunk. Bármilyen cső fűtőbetétre van szüksége, hozza be a mintát, és ha lehetséges, 1-2nap alatt méretre hajlítjuk. Amennyiben raktárkészleten nem tartunk a keresett alkatrészből, úgy a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk Önnek beszerezni azt.

Ha bármilyen alkatrész beszerzésében segítségre van szüksége, kollegáink készséggel állnak rendelkezésére!

Javítassa meg porszívója gégecsövét!

A porszívó háztartásunk részévé vált, hiszen gyorsan és egyszerűen portalanná varázsolhatjuk vele otthonunkat, ám a rendszeres használat következményeképp előfordulhatnak kisebb vagy nagyobb meghibásodások gépünkön.

Leggyakoribb problémák közé tartozik a gégecső elszakadása, sérülése és a gégecső csatlakozójának az elkopása. Ha a gégecső meghibásodik, azt könnyen észrevehetjük, hiszen a porszívónk szívóereje csökken. Ilyenkor gégecső javítás elvégzésére van szükségünk.

Gégecső javítás könnyedén!

Ilyen esetekben nem érdemes házilag próbálkoznunk a javítással. Szétszakadt gégecső esetén ne álljunk neki összeragasztani, mert egy idő után elernyed a ragasztó vagy mellette fog kilyukadni. Ilyenkor mindig célszerű szakemberhez fordulnunk, hiszen ha hozzá nem értő kezekbe adjunk háztartási gépünket, fennáll a veszélye, hogy csak még nagyobb kár keletkezik majd rajta. Érdemes az elromlott gégecsövet kicseréltetni, így a további hibalehetőségek esélye csökken, de kisebb hiba esetén a gégecső javítás is elég.

Megjavítjuk, vagy kicseréljük háztartási gépe alkatrészeit, és garantáljuk a minőségi munkát!

gégecső javítás

Nincs olyan, hogy pótolhatatlan!

Ugye Ön is járt már úgy, hogy megtalálta a tökéletes kávéfőzőt, ami pont olyanra főzi a reggeli kávét, ahogyan Ön szereti vagy végre megkapta ajándékba azt a robotgépet, amire vágyott?

Csakhogy az elektronikai cikkek bizony hajlamosak arra, hogy egy idő után felmondják a szolgálatot. Indulhat a kétségbeesett hajsza azért a bizonyos háztartási gép alkatrészért, ami újra életet lehel a szeretett porszívóba, a nélkülözhetetlen mosógépbe vagy vízforralóba. Íme, egy újabb kihívás, hiszen biztos, hogy elfogyott, kivonták a forgalomból vagy soha nem is lehetett külön kapni. Ne keseredjen el, mert a helyzet nem ilyen siralmas!

Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi mindent megteszünk, hogy kis- és nagy háztartási gépeihez megtaláljuk a megfelelő alkatrészt. Az alkatrészek pótlásán kívül javítást is vállalunk, ezért mielőtt kidobná meghibásodott elektronikai cikkét, inkább keresse fel háztartási gép szervizünket!

Tájékozódjon weboldalunkon, és bátran keresse fel szakembereinket, mindenben készséggel segítünk Önnek!

háztartási gép szervizRÓLUNK MONDTÁK

"Csak ajalani tudom a tudas, a hozzaertes es a odafigyeles"

Allen Diwan - Budapest
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság - 2015-2022 © Minden jog fenntartva! - Az oldal betöltődött 0.0143 mp alatt.