Facebook
Pinterest
Ma 2018. május 27. Vasárnap, Hella napja van, holnap Emil, Csanád napja lesz.
Euro: 319.61      Dollár: 272.52      Zlotyi: 74.25
Jelenleg ZÁRVA vagyunk (H-P: 8-17; Szo: 9-12)

Alkatrész

Meghibásodott a háztartási gépe? Nálunk minden alkatrészt, tartozékot megtalál egy helyen.


porszívó alkatrész

Üzletünk Borsod-Abaúj-Zemplén megye legátfogóbb háztartási gép alkatrészkínálatával rendelkezik, a kisgépektől (mikrohullámú sütő, varrógép, kenyérsütő, centrifuga, takarítógép, vasaló, kávéfőző, teafőző, porszívó, hajszárító, hajsimító, robotgép, mixer, turmix gép…stb.), a nagy gépekig (mosógép, centrifuga, hűtőgép, fagyasztószekrény, fagyasztóláda, mosogatógép, szárítógép, villanysütő, villanytűzhely, hőtárolós kályha). Márkától és típustól függetlenül igyekszünk a lehető leghatékonyabban kiszolgálni ügyfeleinket.

CANDY HOOVER BEKO WHIRLPOOL IGNIS INDESIT ZANUSSI GORENJE AEG BOSCH SIEMENS PHILIPS ZEROWATT ARISTON MERLONI ELEKTROLUX HAJDÚ ZELMER ETA SOLAC ROYAL LUX DAEWOO PANASONIC MOULINEX DELONGHI KARHER BRAUN SAECO

Nálunk található a megye legnagyobb papír- és textil porzsák kínálata.

Ezen felül egyéb villamossági kiegészítőket, alkatrészeket (kondenzátort, biztosítékot, sarut, szénkefét) és más univerzális szerelvényt (csapágyat, szimeringet, tömítő anyagot) is tartunk.


villamossági kiegészítők

Kiemelt tételt képvisel az egyedi cső fűtőbetét kínálatunk. Bármilyen cső fűtőbetétre van szüksége, hozza be a mintát, és ha lehetséges, 1-2nap alatt méretre hajlítjuk. Amennyiben raktárkészleten nem tartunk a keresett alkatrészből, úgy a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk Önnek beszerezni azt.

Ha bármilyen alkatrész beszerzésében segítségre van szüksége, kollegáink készséggel állnak rendelkezésére!

Javítassa meg porszívója gégecsövét!

A porszívó háztartásunk részévé vált, hiszen gyorsan és egyszerűen portalanná varázsolhatjuk vele otthonunkat, ám a rendszeres használat következményeképp előfordulhatnak kisebb vagy nagyobb meghibásodások gépünkön.

Leggyakoribb problémák közé tartozik a gégecső elszakadása, sérülése és a gégecső csatlakozójának az elkopása. Ha a gégecső meghibásodik, azt könnyen észrevehetjük, hiszen a porszívónk szívóereje csökken. Ilyenkor gégecső javítás elvégzésére van szükségünk.

Gégecső javítás könnyedén!

Ilyen esetekben nem érdemes házilag próbálkoznunk a javítással. Szétszakadt gégecső esetén ne álljunk neki összeragasztani, mert egy idő után elernyed a ragasztó vagy mellette fog kilyukadni. Ilyenkor mindig célszerű szakemberhez fordulnunk, hiszen ha hozzá nem értő kezekbe adjunk háztartási gépünket, fennáll a veszélye, hogy csak még nagyobb kár keletkezik majd rajta. Érdemes az elromlott gégecsövet kicseréltetni, így a további hibalehetőségek esélye csökken, de kisebb hiba esetén a gégecső javítás is elég.

Megjavítjuk, vagy kicseréljük háztartási gépe alkatrészeit, és garantáljuk a minőségi munkát!

gégecső javítás

Nincs olyan, hogy pótolhatatlan!

Ugye Ön is járt már úgy, hogy megtalálta a tökéletes kávéfőzőt, ami pont olyanra főzi a reggeli kávét, ahogyan Ön szereti vagy végre megkapta ajándékba azt a robotgépet, amire vágyott?

Csakhogy az elektronikai cikkek bizony hajlamosak arra, hogy egy idő után felmondják a szolgálatot. Indulhat a kétségbeesett hajsza azért a bizonyos háztartási gép alkatrészért, ami újra életet lehel a szeretett porszívóba, a nélkülözhetetlen mosógépbe vagy vízforralóba. Íme, egy újabb kihívás, hiszen biztos, hogy elfogyott, kivonták a forgalomból vagy soha nem is lehetett külön kapni. Ne keseredjen el, mert a helyzet nem ilyen siralmas!

Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi mindent megteszünk, hogy kis- és nagy háztartási gépeihez megtaláljuk a megfelelő alkatrészt. Az alkatrészek pótlásán kívül javítást is vállalunk, ezért mielőtt kidobná meghibásodott elektronikai cikkét, inkább keresse fel háztartási gép szervizünket!

Tájékozódjon weboldalunkon, és bátran keresse fel szakembereinket, mindenben készséggel segítünk Önnek!

háztartási gép szervizRÓLUNK MONDTÁK

"Nem lehet elismerés nélkül eléggé hagyni alkalmazott rendszerüket, a honlapjuk áttekinthetőségét, a széles kínálatukat, a kapcsolatfelvétel rövid idejét és a hozzáállásukat. Egy hosszú hónapok óta keresett  porszűrő kínálatuk vonta rá figyelmemet a honlapjukra. Elsőnek megragadott a honlap áttekinthetősége, majd a kapcsolatfelvétel módja és sebessége. Természetesen ezután nemcsak a szűrőt rendeltem meg, hanem mert miután olyan szakember volt a vonal végén, aki széleskörű felvilágosítást adott és messzemenően készséges volt problémám megoldásában, rögtön porzsákokat is ott rendeltem meg és nem a szokott helyen, Budapesten a szomszédomban. A termék ár/érték aránya is megfelelő számomra, és a limitár fölötti érték miatt különösen vonzott az árú szállítás ingyenes ajánlata. A cég képviselője azt is felajánlotta, hogy legyártatja azt a kiegészítőt amit keresek. A személyes beszélgetés tehát azért is hasznos volt, mert többféle termék is szóba jött és ezzel egy későbbi időpontra tervezett porszívó (szállítási feltételei) vásárlási szándékom előbbre hozatalát is elősegítette. A beszélgetést a türelmes és kedves eladó jó hangulatúvá tette. Ez arra késztetett, hogy elmondjam, nemcsak elégedett vagyok a kapcsolattal, hanem ajánlani fogom egy 2500 tagú civil testület hírlevelében is hasonló sorsú tagtársaimnak. Megjegyzem, hogy több márkaszerviznél és külföldi képviseletnél nem tapasztaltam ehhez hasonló jó és gyors eljárást. Mert pl. az egyik „nagy márka” márkaszervizénél az 5 éve vásárolt porszívómhoz keresett porgyűjtőről telefoni egyeztetés során kijelentették, hogy olyat a cég már nem forgalmaz. El kell mondanom - mert büszke vagyok rá -, hogy az elmúlt 26 év alatt csak néhány esetben tapasztaltam ehhez hasonló készséget kereskedők részéről és azok érdekes módon mind vidéken működő magyar kereskedők voltak. Az elmondottak arra késztettek, hogy ezeket a sorokat már most, - amikor a rendelt termékeket meg sem kaptam – leírjam. Gratulálok és köszönöm."

Borza György - Budapest
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság - 2015-2018 © Minden jog fenntartva! - Az oldal betöltődött 0.0069 mp alatt.