Facebook
Pinterest
Ma 2020. július 5. Vasárnap, Emese, Sarolta napja van, holnap Csaba napja lesz.
Euro: 351.17      Dollár: 312.60      Zlotyi: 78.62
Jelenleg ZÁRVA (H-P: 8:30-17; Szo: 9-12)

Porzsák szaküzlet

A megfelelő porzsák kiválasztása

Amikor porszívót szeretnénk vásárolni, általában felmerül mindenkiben a kérdés, hogy milyen típust érdemes választani. A legnagyobb kérdés, hogy porzsákos vagy anélküli gépet válasszunk.

A porzsákos előnye, hogy sokkal csendesebben dolgozik, erősebb a szívóteljesítménye és a karbantartása is egyszerű, hiszen csak ki kell cserélni a zsákot. A jól bevált textil zsákok még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, egyetlen negatív tulajdonságuk, hogy az apró porszemcséket képtelenek megszűrni, így csökken az élettartamuk.

A porzsák nélküli porszívót sokkal egyszerűbbnek gondolják a laikusok, megfeledkezve arról, hogy abban is található egy szűrő, amit karban kell tartani. Léteznek a környezetre sokkal egészségesebb porzsákok is, melyek több réteggel rendelkeznek, ezáltal sokkal erősebb a teljesítményük.

Bármelyiket is választjuk, fontos, hogy számba vegyük az összes elvárásunkat. Ha bizonytalanok vagyunk, milyen porszívót és porzsákot érdemes választanunk, érdemes szakemberhez fordulni.

Cégünk szakemberei segítenek Önnek a választásban, porzsák szaküzletünk széles kínálattal várja Önt!

A műszálas porzsákok előnyeiről

A takarítás sokak számára az olyan feladatok közé tartozik, amit nem szívesen végez, de akár szeretjük, akár nem, visszavonhatatlanul a mindennapjaink része. Ma már számtalan, a takarítást hatékonyabbá és könnyebbé tévő háztartási eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy csillogóan tisztává varázsoljuk a lakást.

Ilyen a porszívó is, melybe már különféle típusú porzsákokat gyártanak. Milyen típusú porzsák a legelőnyösebb? A műszálas porzsák a papír változattal ellentétben több rétegű és anyagának köszönhetően sokkal strapabíróbb. A műszál nagy szakítószilárdsággal és magas hőtűréssel rendelkezik, ami a porszívó belsejében uralkodó körülményekkel szemben ellenállóvá teszi. A műszálas porzsák használata egészségesebb is, mert a porszívó egészen addig maximális teljesítményen működik, míg a porzsák meg nem telik, tehát felszív minden port, és amit felszívott bent is tartja, illetve kisebb mértékben jut vissza a környezetbe, mint a papír porzsák esetében.

Bátran keressen fel minket, és kérje munkatársink segítségét, hogy Ön is a leghatékonyabb eszközökkel takaríthasson!

porzsák


porzsák szaküzlet
porzsák szaküzletRÓLUNK MONDTÁK

"A lehető legjobb véleményt tudok mondani és mindenkinek ajánlani tudom a szolgáltatásukat. Egy Philips takarítógéphez szükséges alkatrészt az egész országba nem lehetett beszerezni és ők megtették.A kapcsolattartó hölgy másnap felhívott és közölte, hogy sikerült beszerezni és küldik.Ilyen kedves, készséges szolgáltatással még nem találkoztam."

Maul Erzsébet - Szigetvár
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság - 2015-2020 © Minden jog fenntartva! - Az oldal betöltődött 0.0384 mp alatt.