Ma 2022. december 8. Csütörtök, Mária napja van, holnap Natália napja lesz.
Euro: 410.55      Dollár: 391.90      Zlotyi: 87.37
Jelenleg ZÁRVA (H-P: 8:30-17; Szo-V: ZÁRVA)

Porzsák szaküzlet

A megfelelő porzsák kiválasztása

Amikor porszívót szeretnénk vásárolni, általában felmerül mindenkiben a kérdés, hogy milyen típust érdemes választani. A legnagyobb kérdés, hogy porzsákos vagy anélküli gépet válasszunk.

A porzsákos előnye, hogy sokkal csendesebben dolgozik, erősebb a szívóteljesítménye és a karbantartása is egyszerű, hiszen csak ki kell cserélni a zsákot. A jól bevált textil zsákok még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, egyetlen negatív tulajdonságuk, hogy az apró porszemcséket képtelenek megszűrni, így csökken az élettartamuk.

A porzsák nélküli porszívót sokkal egyszerűbbnek gondolják a laikusok, megfeledkezve arról, hogy abban is található egy szűrő, amit karban kell tartani. Léteznek a környezetre sokkal egészségesebb porzsákok is, melyek több réteggel rendelkeznek, ezáltal sokkal erősebb a teljesítményük.

Bármelyiket is választjuk, fontos, hogy számba vegyük az összes elvárásunkat. Ha bizonytalanok vagyunk, milyen porszívót és porzsákot érdemes választanunk, érdemes szakemberhez fordulni.

Cégünk szakemberei segítenek Önnek a választásban, porzsák szaküzletünk széles kínálattal várja Önt!

A műszálas porzsákok előnyeiről

A takarítás sokak számára az olyan feladatok közé tartozik, amit nem szívesen végez, de akár szeretjük, akár nem, visszavonhatatlanul a mindennapjaink része. Ma már számtalan, a takarítást hatékonyabbá és könnyebbé tévő háztartási eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy csillogóan tisztává varázsoljuk a lakást.

Ilyen a porszívó is, melybe már különféle típusú porzsákokat gyártanak. Milyen típusú porzsák a legelőnyösebb? A műszálas porzsák a papír változattal ellentétben több rétegű és anyagának köszönhetően sokkal strapabíróbb. A műszál nagy szakítószilárdsággal és magas hőtűréssel rendelkezik, ami a porszívó belsejében uralkodó körülményekkel szemben ellenállóvá teszi. A műszálas porzsák használata egészségesebb is, mert a porszívó egészen addig maximális teljesítményen működik, míg a porzsák meg nem telik, tehát felszív minden port, és amit felszívott bent is tartja, illetve kisebb mértékben jut vissza a környezetbe, mint a papír porzsák esetében.

Bátran keressen fel minket, és kérje munkatársink segítségét, hogy Ön is a leghatékonyabb eszközökkel takaríthasson!

porzsák


porzsák szaküzlet
porzsák szaküzletRÓLUNK MONDTÁK

"Maximálisan elégedett vagyok! Ilyen gyorsan még sosem kaptam meg internetről előző nap délután megrendelt terméket. A porszívó tartozék kiváló minőségű és az aktuális akciónak köszönhetően rendkívül kedvező árú volt. Egy internetes hiba miatt kétszer került a rendszerbe a megrendelésem, de mielőtt kézbesítésre került volna telefonon felhívtak egyeztetni. Kiváló hozzáállás, követendő példa lenne más webáruházak számára is! "

Rákos Zsolt - Baja
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság - 2015-2022 © Minden jog fenntartva! - Az oldal betöltődött 0.0107 mp alatt.