Facebook
Pinterest
Ma 2017. augusztus 21. Hétfő, Sámuel, Hajna napja van, holnap Menyhért, Mirjam napja lesz.
Euro: 303.87      Dollár: 258.66      Zlotyi: 70.94
Jelenleg NYITVA vagyunk (H-P: 8-17; Szo: 9-12)

Porzsák szaküzlet

A megfelelő porzsák kiválasztása

Amikor porszívót szeretnénk vásárolni, általában felmerül mindenkiben a kérdés, hogy milyen típust érdemes választani. A legnagyobb kérdés, hogy porzsákos vagy anélküli gépet válasszunk.

A porzsákos előnye, hogy sokkal csendesebben dolgozik, erősebb a szívóteljesítménye és a karbantartása is egyszerű, hiszen csak ki kell cserélni a zsákot. A jól bevált textil zsákok még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, egyetlen negatív tulajdonságuk, hogy az apró porszemcséket képtelenek megszűrni, így csökken az élettartamuk.

A porzsák nélküli porszívót sokkal egyszerűbbnek gondolják a laikusok, megfeledkezve arról, hogy abban is található egy szűrő, amit karban kell tartani. Léteznek a környezetre sokkal egészségesebb porzsákok is, melyek több réteggel rendelkeznek, ezáltal sokkal erősebb a teljesítményük.

Bármelyiket is választjuk, fontos, hogy számba vegyük az összes elvárásunkat. Ha bizonytalanok vagyunk, milyen porszívót és porzsákot érdemes választanunk, érdemes szakemberhez fordulni.

Cégünk szakemberei segítenek Önnek a választásban, porzsák szaküzletünk széles kínálattal várja Önt!

A műszálas porzsákok előnyeiről

A takarítás sokak számára az olyan feladatok közé tartozik, amit nem szívesen végez, de akár szeretjük, akár nem, visszavonhatatlanul a mindennapjaink része. Ma már számtalan, a takarítást hatékonyabbá és könnyebbé tévő háztartási eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy csillogóan tisztává varázsoljuk a lakást.

Ilyen a porszívó is, melybe már különféle típusú porzsákokat gyártanak. Milyen típusú porzsák a legelőnyösebb? A műszálas porzsák a papír változattal ellentétben több rétegű és anyagának köszönhetően sokkal strapabíróbb. A műszál nagy szakítószilárdsággal és magas hőtűréssel rendelkezik, ami a porszívó belsejében uralkodó körülményekkel szemben ellenállóvá teszi. A műszálas porzsák használata egészségesebb is, mert a porszívó egészen addig maximális teljesítményen működik, míg a porzsák meg nem telik, tehát felszív minden port, és amit felszívott bent is tartja, illetve kisebb mértékben jut vissza a környezetbe, mint a papír porzsák esetében.

Bátran keressen fel minket, és kérje munkatársink segítségét, hogy Ön is a leghatékonyabb eszközökkel takaríthasson!

porzsák


porzsák szaküzlet
porzsák szaküzletRÓLUNK MONDTÁK

"Tökéletes az Aquawelt Plus takarítógép! Könnyen, egyszerűen kezelhető. Használata előtt kiporszívóztam a szőnyegeket a régi porszívómmal (1300W-ossal), majd az új géppel! Azt gondoltam, hogy maradt bennük por, de hogy annyi, azt nem! Tisztább, frissebb lett a levegő is miután a vízszűrős porszívózást választottam. Nem bántam meg, hogy ezt a márkát vásároltam meg!"

Kocsis Éva - Baracs
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság - 2015-2017 © Minden jog fenntartva! - Az oldal betöltődött 0.0074 mp alatt.