Facebook
Pinterest
Ma 2017. október 19. Csütörtök, Nándor napja van, holnap Vendel napja lesz.
Euro: 308.15      Dollár: 262.32      Zlotyi: 72.83
Jelenleg ZÁRVA vagyunk (H-P: 8-17; Szo: 9-12)

Kis gépek javítása

Meghibásodott a háztartási gépe? Nálunk minden alkatrészt, tartozékot megtalál egy helyen.


Kis gépek javítása

Márkától és típustól függetlenül igyekszünk a lehető leghatékonyabban kiszolgálni ügyfeleinket.

CANDY HOOVER BEKO WHIRLPOOL IGNIS INDESIT ZANUSSI GORENJE AEG BOSCH SIEMENS PHILIPS ZEROWATT ARISTON MERLONI ELEKTROLUX HAJDÚ ZELMER ETA SOLAC ROYAL LUX DAEWOO PANASONIC MOULINEX DELONGHI KARHER SAECO

Garancián túl a háztartási kisgépek (mikrohullámú sütő, porszívó, ipari olajsütő, takarítógép, espresso és automata kávéfőző, keverőtárcsás mosógép, centrifuga, professzionális hajszárító, robotgép) üzletünk címén (Miskolc, Vörösmarty u. 35) kerülnek javításra nagy gyakorlattal rendelkező technikus kollegánk jóvoltából.
Kollégánk minden esetben jelzi már a gép felvételénél, hogy gazdaságos lenne e a javítás, mivel a legkisseb javítás költség 1500 Ft-tól kezdődik.

Ha kérdése merülne fel készülékének javítását illetően, akkor kollegáink készséggel állnak rendelkezésére!

Porszívója meghibásodott? Vigye szervizbe!

A porszívók karbantartásánál fontos kérdés, hogy miképpen használjuk a készüléket. A porszívót rendeltetésszerűen célszerű használni, és bizony kellő figyelmet kell fordítani a készülék tisztántartására is, hiszen a porszívó elérhető alkatrészeinek karbantartásával kiküszöbölhetőek a problémák.

A porszívó meghibásodásának leggyakoribb fajtái:

  • Rossz a készülék szívóereje.
  • A porszívó gégecsöve meghibásodott. Ilyenkor esedékes a gégecső javítás.
  • A gégecső csatlakozási hibái is okozhatnak gondot.
  • Porszívó alkatrészeinek elkopása, elöregedése is okozhat működésbeli problémát.
Ha megvan a hibaforrás oka, és házilag nem tudjuk megjavítani, akkor nincs más választásunk: irány a háztartási gép szerviz! Szerencsére egy minőségi háztartási gép szerviz kínálatában megtalálható számtalan porszívó alkatrész is, és akár a gégecső javítás is helyben megoldható.

Mi is pontosan ezt tudjuk nyújtani Önöknek! Ha meghibásodott porszívójuk, vagy bármelyik háztartási gépük, keressenek fel minket és mi szakértelmünkkel a segítségükre leszünk!

háztartási gép szervizRÓLUNK MONDTÁK

"Nem lehet elismerés nélkül eléggé hagyni alkalmazott rendszerüket, a honlapjuk áttekinthetőségét, a széles kínálatukat, a kapcsolatfelvétel rövid idejét és a hozzáállásukat. Egy hosszú hónapok óta keresett  porszűrő kínálatuk vonta rá figyelmemet a honlapjukra. Elsőnek megragadott a honlap áttekinthetősége, majd a kapcsolatfelvétel módja és sebessége. Természetesen ezután nemcsak a szűrőt rendeltem meg, hanem mert miután olyan szakember volt a vonal végén, aki széleskörű felvilágosítást adott és messzemenően készséges volt problémám megoldásában, rögtön porzsákokat is ott rendeltem meg és nem a szokott helyen, Budapesten a szomszédomban. A termék ár/érték aránya is megfelelő számomra, és a limitár fölötti érték miatt különösen vonzott az árú szállítás ingyenes ajánlata. A cég képviselője azt is felajánlotta, hogy legyártatja azt a kiegészítőt amit keresek. A személyes beszélgetés tehát azért is hasznos volt, mert többféle termék is szóba jött és ezzel egy későbbi időpontra tervezett porszívó (szállítási feltételei) vásárlási szándékom előbbre hozatalát is elősegítette. A beszélgetést a türelmes és kedves eladó jó hangulatúvá tette. Ez arra késztetett, hogy elmondjam, nemcsak elégedett vagyok a kapcsolattal, hanem ajánlani fogom egy 2500 tagú civil testület hírlevelében is hasonló sorsú tagtársaimnak. Megjegyzem, hogy több márkaszerviznél és külföldi képviseletnél nem tapasztaltam ehhez hasonló jó és gyors eljárást. Mert pl. az egyik „nagy márka” márkaszervizénél az 5 éve vásárolt porszívómhoz keresett porgyűjtőről telefoni egyeztetés során kijelentették, hogy olyat a cég már nem forgalmaz. El kell mondanom - mert büszke vagyok rá -, hogy az elmúlt 26 év alatt csak néhány esetben tapasztaltam ehhez hasonló készséget kereskedők részéről és azok érdekes módon mind vidéken működő magyar kereskedők voltak. Az elmondottak arra késztettek, hogy ezeket a sorokat már most, - amikor a rendelt termékeket meg sem kaptam – leírjam. Gratulálok és köszönöm."

Borza György - Budapest
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság - 2015-2017 © Minden jog fenntartva! - Az oldal betöltődött 0.0267 mp alatt.