Ma 2022. december 8. Csütörtök, Mária napja van, holnap Natália napja lesz.
Euro: 410.55      Dollár: 391.90      Zlotyi: 87.37
Jelenleg ZÁRVA (H-P: 8:30-17; Szo-V: ZÁRVA)

Kis gépek javítása

Meghibásodott a háztartási gépe? Nálunk minden alkatrészt, tartozékot megtalál egy helyen.


Kis gépek javítása

Márkától és típustól függetlenül igyekszünk a lehető leghatékonyabban kiszolgálni ügyfeleinket.

CANDY HOOVER BEKO WHIRLPOOL IGNIS INDESIT ZANUSSI GORENJE AEG BOSCH SIEMENS PHILIPS ZEROWATT ARISTON MERLONI ELEKTROLUX HAJDÚ ZELMER ETA SOLAC ROYAL LUX DAEWOO PANASONIC MOULINEX DELONGHI KARHER SAECO

Garancián túl a háztartási kisgépek (mikrohullámú sütő, porszívó, ipari olajsütő, takarítógép, espresso és automata kávéfőző, keverőtárcsás mosógép, centrifuga, professzionális hajszárító, robotgép) üzletünk címén (Miskolc, Vörösmarty u. 35) kerülnek javításra nagy gyakorlattal rendelkező technikus kollegánk jóvoltából.
Kollégánk minden esetben jelzi már a gép felvételénél, hogy gazdaságos lenne e a javítás, mivel a legkisseb javítás költség 1500 Ft-tól kezdődik.

Ha kérdése merülne fel készülékének javítását illetően, akkor kollegáink készséggel állnak rendelkezésére!

Porszívója meghibásodott? Vigye szervizbe!

A porszívók karbantartásánál fontos kérdés, hogy miképpen használjuk a készüléket. A porszívót rendeltetésszerűen célszerű használni, és bizony kellő figyelmet kell fordítani a készülék tisztántartására is, hiszen a porszívó elérhető alkatrészeinek karbantartásával kiküszöbölhetőek a problémák.

A porszívó meghibásodásának leggyakoribb fajtái:

  • Rossz a készülék szívóereje.
  • A porszívó gégecsöve meghibásodott. Ilyenkor esedékes a gégecső javítás.
  • A gégecső csatlakozási hibái is okozhatnak gondot.
  • Porszívó alkatrészeinek elkopása, elöregedése is okozhat működésbeli problémát.
Ha megvan a hibaforrás oka, és házilag nem tudjuk megjavítani, akkor nincs más választásunk: irány a háztartási gép szerviz! Szerencsére egy minőségi háztartási gép szerviz kínálatában megtalálható számtalan porszívó alkatrész is, és akár a gégecső javítás is helyben megoldható.

Mi is pontosan ezt tudjuk nyújtani Önöknek! Ha meghibásodott porszívójuk, vagy bármelyik háztartási gépük, keressenek fel minket és mi szakértelmünkkel a segítségükre leszünk!

háztartási gép szervizRÓLUNK MONDTÁK

"Nagyon pozitív a véleményem, hiszen a rendelésem feladása után még volt egy kérésem. Nem is reméltem, hogy egyáltalán foglalkoznak majd vele, azonban ez nem így történt. Reagáltak a.külön kérésemre is, ami ritka dolog a webáruházakban."

Kövér Istvánné - Kiscsősz
Gömöri Alkatrész Korlátolt Felelősségű Társaság - 2015-2022 © Minden jog fenntartva! - Az oldal betöltődött 0.0174 mp alatt.